Britney Spears(브리트니 스피어스) - Ooh Ooh Baby (우 우 베이비)

본문

Britney Spears(브리트니 스피어스) - Ooh Ooh Baby (우 우 베이비)

The way you smile, the way you taste
그대사 향기를 맡을때 그대가 음식을 먹을때
You know I have an appetite for sexy things
당신도 잘알잖아요 내가 색시한것들에 끌린다는걸요
All you do is look at me, it's a disgrace
그대는 그저 나를 바라보고만 있어요 그건 예의가 아니잖아요
What's runnin’through my mind is you up in my face
내 마음 속에는 온통 그대 뿐이에요 내 표정으로 다 드러나고 있잖아요

Your voice is like music to my ears
내게 당신의 목소리는 마치 음악과도 같아요
Whisper softly and the world just disappears
부드럽게 속삭이면 온 세상이 사라지는 것 같죠
Take me higher and just wipe away my fears
날 더 행복하게 해줘요 두려움 따윈 씻어내줘요
When you’re with me, oh boy, it’s my heartbeat that I hear
그대가 내 곁에 함께할 때 오로지 내 심장이 뛰는 소리 밖에 들리지 않아요

Ooh, ooh baby, touch me and I come alive
우 우 베이비, 그대의 손길로 나는 살아나요
I can feel you on my lips, I can feel you deep inside
내 입술로 당신을 느낄 수 있어요, 그대 마음 속 깊은 곳까지 느낄 수 있어요
Ooh, ooh baby, in your arms I finally breathe
우 우 베이비, 그대의 품 안에서 마침내 나는 숨을 쉬어요
Wrap me up in all your love, that’s the oxygen I need, yeah
당신의 모든 사랑으로 나를 감싸줘요, 내겐 산소와 같은 당신의 사랑이 필요해요

You're fillin' me up, you're fillin' me up
당신이 나를 채워줘요, 당신이 나를 채워줘요
You're fillin' me up, you're fillin' me up
You're fillin' me up, you're fillin' me up with your love
당신이 나를 당신의 사랑으로 채워줘요

The more you move the more I tense
당신이 움직일 수록 나는 춤을 추게 되요
It’s like you got me hypnotised I'm in a trance
마치 그대라는 최면에 걸려 혼수상태에 빠진 것만 같아요
Your jersey fits it's right at home, between my hands
집에서 내 품에 함께 할 때 당신이 입는 져지가 너무 좋아요
And now I hope you know that I'm your biggest fan
이젠 내가 당신의 최고의 팬이라는 사실을 알아줬으면 해요
Yeah, yeah

Your voice is like music to my ears
내게 당신의 목소리는 마치 음악과도 같아요
Whisper softly and the world just disappears
부드럽게 속삭이면 온 세상이 사라지는 것 같죠
Take me higher and just wipe away my fears
When you’re with me, oh boy, it's my heartbeat that I hear
그대가 내 곁에 함께할 때 오로지 내 심장이 뛰는 소리 밖에 들리지 않아요

Ooh, ooh baby, touch me and I come alive
I can feel you on my lips, I can feel you deep inside
내 입술로 당신을 느낄 수 있어요, 그대 마음 속 깊은 곳까지 느낄 수 있어요
Ooh, ooh baby, in your arms I finally breathe
우 우 베이비, 그대의 품 안에서 마침내 나는 숨을 쉬어요
Wrap me up in all your love, that’s the oxygen I need, yeah
당신의 모든 사랑으로 나를 감싸줘요, 내겐 산소와 같은 당신의 사랑이 필요해요

You're fillin' me up, you're fillin' me up with your love
당신이 나를 당신의 사랑으로 채워줘요

You got something that I really want and
그대는 내가 정말로 원하는 무언가를 가졌어요
Come here, we don’t even have to talk and
이리 와요 서로 입을 열 필요조차 없어요
Lay back and let me tell you what I’m thinkin'
그저 편한 마음으로 내 생각을 들어봐요
Cause I like you, cause I like you
왜냐면 난 그대가 좋거든요 그대가 좋아요

Baby, baby, baby, baby, baby
베이비, 베이비, 베이비, 베이비, 베이비

The way you smell
당신이 냄새로 아는 길

When you’re with me, oh boy, it's my heartbeat that I hear
그대가 내 곁에 함께할 때 오로지 내 심장이 뛰는 소리 밖에 들리지 않아요r

You got something that I really want and
그대는 내가 정말로 원하는 무언가를 가졌어요
Come here, we don’t even have to talk and
이리 와요 서로 입을 열 필요조차 없어요
Lay back and let me tell you what I’m thinkin'
그저 편한 마음으로 내 생각을 들어봐요
Cause I like you, cause I like you
왜냐면 난 그대가 좋거든요 그대가 좋아요

댓글목록 0

등록된 댓글이 없습니다.

• 게시물이 없습니다.
전체 30건 1 페이지
게시물 검색